Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

  Cleofášova první nevěsta byla slečna Unica Čajový lístek, žijící v Polské ch.st.z WiedŸmiñskiej Stajni". Z tohoto spojení se narodil 1 pejsek - Imhotep, který žije v ch.st.Jantarowa Wataha .

a

Obrazek Imhotep

 

 

 
  Další plánovanou nevěstou je slečna Zafire Mária Sirrah, žijící v domovské ch.st.  Porubský květ.A z tohoto spojení se 13.4.2007 narodily tři štěňátka:dvě fenečky a jeden pejsek.Holky se jmenují Flavia a Fidorka a kluk Flavio.

FLAVIO

Obrazek

 Obrazek

 

  

 

 

FIDORKA

Obrazek

Obrazek

 

 

 FLAVIA

Obrazek

 

Obrazek

 

 

Další plánovanou nevěstou je slečna Isaura Mária Sirrah kterou jsem si přivezla ze Slovenska.A z tohoto spojení se 12.1.2009 narodily dvě krásná štěňátka 1fenečka - Ariel Whine Li a 1pejsek - Arkas Slow Li.

ARIEL

ObrazekObrazek

 

 

ARKAS

ObrazekObrazek

 

 

Další plánovanou nevěstou je Anie Dejvické kvítko.A z tohoto spojení se 10.10.2009 narodil jeden černobílý pejsek Centík Dejvické kvítko.

                                                                                

Obrazekaboo-5.5-mesice-144.jpg

 

Další plánovanou nevěstou je moje fenečka Ornella Muti Porubský květ.A z toho to spojení se 6.12.2013 narodili tři štěňátka.2 pejsci a fenečka.

BUMBLEEBE -KEN

 

12.tydnu-094.jpg

 

BLACK MARK - BAK

12.tydnu-064.jpg

 

BERNELLE BOO - ABOO

 

 

12.tydnu-016.jpg

 

Další plánovanou nevěstou je opět moje fenečka a to Ornella Muti Porubský květ.A z tohoto spojení se 24.1.2015 narodili dva pejsci.Jeden černobílý Clecendis Cornelius Li a druhý sobol bílý Conchar Donnan Li.