Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souhrn roku 2009

24. 1. 2010

 Sice pozdeji ale přece Sohrn roku 2009 je velice pestrý:

ISINKA:

Pro Isku to byl velice náročný rok ,protože se stala poprvé maminou narodily se jí dvě krásná štěňátka jeden pejsek sobolí který prozatím působí v rodině Strakošových jako kamarád a jedna fenečka trikolorní která v rodině Bartoňových ,je sportovně vedena a má už i pár výstavních zkušeností z obou štěňátek vyrostly krasavci.

Co se týče výstav tak jsme jich moc neabsolvovaly pouze tři na jednu nám hárala.A získala 3x CAC čímž dodělala Českýho šampiona 1x NV,1x CACIB a 1x BOB vcelku to byl úspěch.

A co se týče agilit tak to nic moc po štěňátkách se Isinka hodně změnila ,ale má medaili za první místo jako nejlepší jedničkový smoll a také skončila na krásném 4.místě na Šampionátu Papillonů.

V roce 2010 také plánuji štěňátka,ale asi až v létě uvidíme.Budeme hlavně vystavovat a to i v zahraničí uvidíme jak se nám bude dařit a samozřejmě že budeme i závodit pokud na to Isinka bude mít náladu.

Obrazek

                                       Isinčiny trofeje

CLEO:

No z Cleem jsem neplánovala moc výstavy chtěla jsem jen dodělat Granda ,ale to se nam bohůžel nepodařilo získal 3x R.CAC a 1x R.CACIB ale díky bodíkům které získal za tituly ukončil Kubového Šampiona.

A co se týče agilit tak to byl pro Clea velice úspěšný rok nejen že neodešel ze žádného závodu s prázdnou,ale také se zůčastnil kvalifikačních závodů sice jsme se nekvalifikovaly ,ale neskončily jsme poslední a Cleo i v nepříznivích podmínkách na prvních kvalifikačkách kdy celý víkend pršelo podával suprové výkony na své malé a krátké nožičky.Nejlepší výkony: 3.místo katmajácké derby ,2.místo MR v družstvech a 2.místo Nej zonovkář, 1.místo Šampionát Papillonů.

Rok 2009 byl hodně úspěšný snad se nám tak dobře povede i v roce 2010 opět se chceme zůčastnit kvalifikaček i tentokát MR Papillonů a pokud se to povede tak i MR ČR uvidíme jak se Cleo bude snažit.

Obrazek

Cleovy trofeje

A jako poslední věcí roku je  pořízení nového člena rodiny.Je to  syn od Clea jménem Centík a snad z něj vyroste budoucí hvězda v agility,snad bude tak šikovný jako jeho taťka,ale to je ještě dlouhá cesta k prvním úspěchům :-)

Obrazek

                                     Malý Cleo junior Centík