Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ozlínský ranec VI 27.8.11

1. 9. 2011

Tak v sobotu jsme byli na dalších závodech ,ale běhal poze Cin a také malá Ria pískala paní Gabi Steffan.A také se nám dařilo.

Cin byl super snažil se a i zrychlil.První se běhalo agility běžel čistě až u konce,kde si v tunelu zatrhl drápek tak se vrátil zpět,ale byl statečný a doběhl to.Ve zkoušce to už bylo mnohem lepší doběhl čistě a vcelku i rychle takže 1.místo a další postupová chybí nám už jen jedna a hurá do trojek.No a poslední byl jump v tom se rozběhl na tolik že se těžko stahoval a měl trochu oblouky,ale nevadí doběhl čistě a na krásném 2.místě.A v součtu se nakonec dostal na 4.místo škoda o chlup nám to uteklo.

Riuška běhala super agility doběhla na 2.místě s postupovkou 3.9 m/s a zkoušku čistě a 1.místo sice tam byla jako jediná,ale doběhla tak ji chybí jedna a může přestoupit do dvojek.Holky byli super a tím jim děkuji za skvělou prezentaci.

Počasí bylo moc horké,ale naštědtí foukal vítr.Mě píchla vosa do prstu tak jsme se s Cinem doplnovali.A ještě chci poděkovat Dáši za přibrání na závody Díky moc.

Videjka:

1.zk SA1 Ria - 1.místo

2.zk SA2 Cin - 1.místo