Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Zlínský ranec 4.6.11

9. 6. 2011

Tak v sobotu jsem jela já a Dáša na závody do Zlína.Počasí nám vyšlo moc krásně a u konce závodů i tak tak.Po doběhu všech pejsků a úklidu parkůru přišla pořádná průtrž.Paní rozhodčí byla Jiřinka Máčková.Poslední parkůr byl moc pěkný i ostatní,ale ten  byl nejlepší.

No S Cinem se nám moc nedařilo první jump jsem mu zkazila já špatně jsem ho stahovala,ve zkoušce jsem ho vrátila kvůli špatně provedené zóně na áčku a v agility se stahoval moc pěkně až jsem to přetáhla a skočil to z druhé strany.Jinak byl parádní a nažil se snad nám to už příště konečně vyjde o něco lépe.

No a Li ten je bez konkurenční byl úplně parádní a na takové horko podával super výsledky a doběhl vše čistě a hlavně i vcelku rychle.Je velká jednička.

No a malá Ria se také předvedla moc pěkně v jumpu sice měla několik trestných bodů ale snažili se a doběhli jako jediní SA1 ,tak dostali cenu ze 1.místo a ve zkoušce se jim také dařilo sice zase měli nějaké trestné bodíky,ale doběhli se pro krásné 2.místo.Já jim ještě jednou moc gratuluji a děkuji Dáši za skvělou prezentaci a hlavně za odvoz na závody.

Souhrn byli to skvělé závody a opět jsme neodjížděli s prázdnou.

Videjka budou.

1.Li jump - 1.místo

2.Ariel zk SA1 - 2.místo

3. Cin zk SA2 - DISK