Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moravia open 1.-3.7.11

11. 7. 2011

V pátek 1.7 jsem jela s kamarádkou na Moravia open.Začínalo se tam zkouškama.Cin běžel ,ale opět zkoumal a nevnímal.Sice jsme skončili na 1.místě ,ale s trestnými body za čas takže bohůžel to nebyla postupová do trojek.No a s LIem jsme se diskly.

Sobota byla zajímavá běhali se tři kvalifikační běhy do malého a velkého finalé.Cin běhal jakž takž ,ale but mel omítačku nebo latku a nebo disk .Zato Li ten se vcelku snažil a dostal se do velkého finále,ale tam jsme se bohůžel diskly.Počasí vyšlo nepršelo jen bylo pod mrakem a občas vyšlo i sluníčko.Parkůry byli pěkné a zajímavé.

Neděle ta stála za to celý den lilo jak z konve a nám se také nedařilo s obouma jsem zaběhla jen jeden běh.No co každý den není posvícení.Li si to vybral na těchto závodech a na republice se mu snad povede lépe.

Souhrn těchto závodů je ,že to byla pěkná zkušenost jelikož tam byli i zahraniční účastníci,běhalo se na umělé trávě a to byla novinka pro Cina ,ale popral se s tím a zvládnul to vcelku dobře.Jen musíme opravdu jezdit a závodit co nejvíc to půjde.Pořád se seznamuje a neběhá tak rychle jak při trénincích.A hlavně bych chtěla poděkovat Martině za odvoz na tyto závody DÍKY.

videjko Li jump 15.místo čistě

              Cin zkouška  1.místo

a foto Cina s cenou

 

roznov-moravia-open-1.-3.7.11-332.jpg