Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leden 2012

15. 1. 2012

Takže je toho trochu víc tak i tento název.První lednovopu akcí byla 8.1.NVP Olomouc,ale konala se v Brně .Tam jsem vystavovala pouze Clea a byl tam i náš odchov malá Ria.Posuzovala paní rozhodčí Z.Jílková.

A výsledky:

Ariel Whine Li Rainbow Beam - tř.šampionů - výborná 1 ,CAC

Cleofáš Porubský květ - tř.veteránů - výborný 1 ,BOV

a tímto výstavním výkonem se Cleo stává Českým veterán šampionem.Také bych chtěla poděkovat Dáši za skvělou prezentaci Rii a Marcele za odvoz.

Také vystavovala moje sestra špice.

Matýsek Liška od krbu - tř.otevřená - výborný 1 ,CAC,NV a BOB!

a tímto výstavním výsledkem se Matýsek stává Českým šampionem.

No a další událostí toho dne bylo přivezení malého přírustku,nové psí slečny Ornelly Muti z chs. Porubský květ.Chtěla bych poděkovat chovatelce Marceli Blahutové za tak pěknou psí slečnu.s kterou se chci věnovat jak jinak než agility a také samozřejmně s ní udělat šampiona pokud na to bude mít a určitě udělat nějaké ty zkoušky,ale na to má ještě hodně času .

 

sviadnov-14.1.12-a-mia-2.mesice-027.jpg

 

No asi poslední lednovoou akcí byli závody ve Sviadnově a to 14.1 rozhodčím byl T.Glabazňa.

Jelikož jsme měli dlouhou pauzu od tréninku trénovali jsme týden před závodama tak jsem byla vcelku i spokojená.Sice jsme se diskly ve všech bězích,ale až na zkoušku kdy měl Cin svůj den to byli pěkné disky.Nejlepší byl asi jump a agility by bylo také pěkné kdyby panička uměla pořádně a správně ukazovat.Ale nejlepší na tom bylo to ,že Cicmánek nabral pořádnou rychlost a začíná i makat na závodech a né jenom na tréninku snad mu to vydrží a já konečně pohnu svým zhnilým zadkem at mu to pořád nekazím a naučím se končně správně používat ruce.Další závody asi až v březnu do té doby se budu snažit jezdit pravidelně na tréninky at to už vypadá lépe a konečně doběhneme nějakou tu 3 zkoušku.

Videjko našeho agility disku.

Videjko jumpu také disk