Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvojzkoušky -Brno

27. 4. 2011

Tak v sobotu 23.4.11 jsem jela na dvojzkoušky do Brna.Jela ještě jedna kamarádka a tímto ji chci poděkovat za odvoz na tyto závody DĚKUJI.

A výlet se opravdu vyplatil.Nejprve šli na řadu A1 a tam startoval Cin a nakonec i Isinka,ale ta běhat moc nechtěla.To byli asi její prozatím poslední závody časem uvidíme jak na tom bude.A Cin ten se předvedl moc pěkně,v první zkoušce jsme měli odmítačku na slalomě,ale to byla moje chyba příliš jsem spěchala a nenechala mu čas si to najít.I tak doběhl na výbornou a na 3.místě.Druhá zkouška byla už lepší,sice neběhal tak rychle jak na tréninku,ale byl soustředěný a doběhl čistě na krásném 2.místě s postupovkou 4.1!

Tak a na řadu šli A2.Li byl trochu rospustilý a moc se nesoustředil,ale na parkůru byl super doběhl čistě a na krásném 1.místě,jen u zóny na kladině moc neposlechl,ale udělal ji a o to víc jsem si ho hlídala při druhé zkoušce.Tu zaběhl moc pěkně ,ale opět kvůli paničky jsme měli malé zdržení u tunelů kde mě hledal a jedno zdržení si udělal sám bo zas nerozezná strany na kterého stahuji lumpík.Ale výsledek byl parádní ,čistě na krásném 2.místě.A tím se konečně opět dostal do A3. Sice nebyl až tak rychlý ,ale to nevadí bylo na něj moc horko.

Paní rozhodčí byla L.Pánková a měla pěkné technické parkůry a to i pro A1.Počasí nám krásně vyšlo bylo slunečno a teplo.

A souhr Cinovi chybí pouze jedna zkouška do A2 a Li po dodání karty A3,už bude startovat v A3 a to možná na dalších zkouškách a to v Ostravě -Třebovicích uvidíme,když tak pojede jen Cin.

Tak na ukázku videjka :

1.videjko LI 1.místo

2.videjko Cin 2.místo